Home >

Contractmanager

Gepubliceerd

31-07-2024

Einddatum

30-10-2024

Naam organisatie met vacature

IT-idiots

Functie omschrijving Contractmanager

Een belangrijke taak voor jou als contract manager is het zorgen voor een goede contractbeheersing. Dit betekent dat je onder andere de volgende werkzaamheden uitvoert:
• Je helpt mee met het bepalen van de contract strategie;
• Je bewaakt en beheert alle contractuele aspecten, zoals afspraken, verplichtingen, voorwaarden, aannames, verwachtingen, risico's en doelstellingen, vanaf de ondertekening tot aan de afronding van het contract;
• Je voorkomt of vermindert contractuele tekortkomingen, leemtes, onduidelijkheden en interpretatieverschillen;
• Je stelt vast, (laat) opmaken en afhandelen van RFC's en claims;
• Je houdt de contractuele voortgang, financiën, risico’s, besluiten, acties en openstaande contract issues bij;
• Je zorgt voor een gestructureerd proces rondom contractwijzigingen;
• Je werkt nauw en coöperatief samen met de bestaande contract manager, de inkoper(s) en het project team.

Functie eisen Contractmanager

Ben jij HBO/WO opgeleid en heb je een technische of bedrijfskundige voorkeur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor deze functie is minimaal 5 jaar ervaring vereist met het maken en begeleiden van contracten volgens de UAV en UAV-GC. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met het omgaan met contracten, claims en conflicten, alsook met complexe projecten in de infrastructuur, vanaf de start tot het einde. Een belangrijk onderdeel van deze functie is het beheren van contracten. Het is belangrijk dat je over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt in zowel Nederlands als Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Qua softskills verwachten wij verder dat je flexibel bent, bereid om naar projectlocaties te reizen en dat je een professionele houding aanneemt.

Arbeidsvoorwaarden

Bij ons zijn er diverse opdrachten beschikbaar voor Contractmanagers. Het gaat hierbij voornamelijk om langdurige projecten of vaste banen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn erg aantrekkelijk en onze werkomgeving is zeer prettig.

Wij begrijpen hoe belangrijk een goede balans tussen thuis- en kantoorwerkzaamheden is. Bij ons is deze balans optimaal en kun je rekenen op een fijne werksfeer.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat het ons weten door te solliciteren. Vervolgens plannen wij zo spoedig mogelijk een kennismakingsgesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk

Onze nieuwste vacatures
Omgeving Arnhem
Regio Arnhem
Arnhem.heeftwerk gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.